J.Deurloo-montagebedrijf, gevestigd in Zwartewaal, Zuid Holland is in 1994 opgericht door de huidige directeur, Jan Deurloo. In 1967 heeft Jan de LTS opleiding tot timmerman afgerond waarna een opleiding tot scheepsbeschieter is gedaan. Hierna bij diverse scheepswerven gewerkt waarna hij bij een magazijninrichter (scheidingswanden, verdiepingsvloeren, systeemplafonds e.d.) in dienst is gegaan. In 1994 de stap gemaakt om een eigen bedrijf te beginnen.

 

De werkzaamheden van J. Deurloo-Montagebedrijf bestaan voornamelijk uit het maken van badkamers, plaatsen van keukens en kozijnen en alle soorten timmerwerk en verbouwingen.

 

J. Deurloo-Montagebedrijf heeft een netwerk aan vakmensen om zich heen die specialistische werkzaamheden als gas,  electra en stucwerk voor hun rekening nemen. Hierdoor fungeert J. Deurloo-Montagebedrijf als 'het' aanspreekpunt voor al uw werkzaamheden en wordt er voor gezorgd dat uw project tot een goed einde wordt gebracht zonder dat u zelf van alles moet regelen met verschillende partijen.